Min vĂ€n Christine đŸ’•

Jag har lyckan av att ha en underbar vĂ€n ( har fler vĂ€nner 😉) som har exakt samma intresse av handarbete som jag. Christine Kvist Ă€r 16 Ă„r och jag Ă€r 48 Ă„r men nĂ€r vi handarbetar eller gĂ„r runt i butiker och tittar pĂ„ tyg och garn sĂ„ finns ingen Ă„ldersskillnad….. nja det kan hĂ€nda att jag agerar mamma ( jag har tvĂ„ barn pĂ„ 20 Ă„r och 22 Ă„r men de delar inte mammas intresse 😂). Hon Ă€r sĂ„ otroligt talangfull . DĂ€rför Ă€r det sorgligt att hon just nu inte kan virka pga vĂ€rk eftersom hon Ă€r sĂ„ duktig pĂ„ att göra mönster. Nu syr hon fantastiska klĂ€der istĂ€llet .  Men ikvĂ€ll vill jag göra reklam för min vĂ€n. Hon har en blogg som inte Ă€r aktiv just nu , men gĂ„ in och titta pĂ„ de fina mönster hon bjuder pĂ„ dĂ€r. Hon har Ă€ven mönster till försĂ€ljning som Ă€r vĂ€l vĂ€rda sina pengar.

Dels har hon en bok i pdf format som innehÄllet 12 mönster pÄ grönsaker som jag virkat efter mÄnga gÄnger. Hon har Àven tagit fina foton pÄ dem. Den kostar 45kr!  Ja du ser rÀtt. Försök köpa en virkbok för det billiga priset nÄgon annanstans .

 

NÀsta köpmönster Àr ett par jÀttemysiga sockar med virkade flÀtor . Perfekta nu nÀr det börjar bli kallare. Jag tycker sjÀlv att det Àr sÄ roligt att virka flÀtor.

För att köpa dessa mönster sÄ mailar man Christine . Kvist.christine@gmail.com

Nu önskar jag er en fortsatt god kvĂ€ll.😮

Imorgon mellan 16-19 finns jag pĂ„ Stoff&Stil i BĂ€ckebol Gbg pĂ„ stick&virkcafe om nĂ„gon vill komma och sĂ€ga hej, ha hjĂ€lp med sjalkragen eller handarbeta och socialisera 😃😃😃

Författare: Pysselnetan

Mitt största pysselomrĂ„de Ă€r virkning men visst kan det bli lite av varje. Älskar allt inom handarbete

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka pÄ en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s